Živé rádioRozhlasové staniceAlbánie ▷ City Radio Albania

City Radio Albania živě rádio

City Radio Albania
 • Albánie

 • Top 40 / Elektronická

CITY RADIO ALBANIA [88.0 FM], është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë e shumë shteteve, më së fundi edhe Shqipëria ka tashmë City Radio-n e saj, sjellë për ju nga “Triangle Productions (Audio, Video & Graphics)”. Prezente 24h/7 me transmetimet e saj online (fillimisht eksperimentale) që prej Tetorit të vitit 2010. CITY RADIO është Radio e Qytetit (metropolit shqiptar, Tiranës) dhe Zeri i vetë Qytetarëve. Eshtë Radio e Shoqërisë Civile dhe plotësisht e vetëvendosur në funksion të jetës… Është Radio më e Gëzuar dhe në çdo transmetim dëgjohet thirrja “Gëzoje Jetën…!” E ky, është edhe sllogani i CITY RADIO ALBANIA! City Radio Albania, Albánie, vysílaná ve formátu Top 40 / Elektronická

City Radio Albania
4.5/5 na základě 4 hlasů

Podobné stanice

Radio Dardania Radio Dardania
 • Albánie
 • Místní hudba / Světová

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Radio Dardania, Albánie, vysílaná ve formátu Místní hudba / Světová

Radio Tirana International Radio Tirana International
 • Albánie
 • Hity

Public radio of Tirana. Music, Information, Talk. Radio Televizioni Shqiptar (English: Albanian Radio Tirana International, Albánie, vysílaná ve formátu Hity

Radio Tirana 3 Radio Tirana 3
 • Albánie
 • Místní hudba

Radio Tirana 3 is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing news talk and folk music Radio Tirana 3, Albánie, vysílaná ve formátu Místní hudba

Club FM Club FM
 • Albánie
 • Elektronická

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e Club FM, Albánie, vysílaná ve formátu Elektronická

Prive Radio Prive Radio
 • Albánie
 • Top 40 / Elektronická / Pop

The best music inside you. Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click Prive Radio, Albánie, vysílaná ve formátu Top 40 / Elektronická / Pop

FACEBOOK